Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Nieuwsbrief 91 Loterijverlies

Geachte heer/mevrouw,

 

Zoals u gewend bent houden wij u op de hoogte middels digitale nieuwsbrieven, hierbij ontvangt u informatiebrief nummer 91.

 

Individuele procedures

Onlangs was er een zitting in Utrecht. Tijdens die zitting hebben wij onze nieuwe processtrategie ontvouwd. De Staatsloterij had daar geen enkel weerwoord op. Het zal ons benieuwen hoe de rechter nu gaat oordelen. De komende tijd gaan wij met deze strategie door.

 

De Staatsloterij berichtte bij een zaak dat een geding dat door de Hoge Raad was terugverwezen door de eiser zou zijn teruggetrokken. Wij hebben contact gehad met deze eiser en er is helemaal niks teruggetrokken door die eiser. De zoveelste keer dus dat advocaat van de Staatsloterij niet de waarheid vertelt.

 

Zoals aangegeven nemen wij bij door ons gevoerde zaken bij een foutieve afloop de proceskosten op ons. Ondanks dat de Staatsloterij er welbewust nooit om heeft gevraagd, zijn die proceskosten voldaan op rekening van de Staatsloterij. Ons bleek namelijk de dat de Staatsloterij naar de buitenwereld deed voorkomen alsof wij die afspraak niet zouden nakomen, maar er was dus nooit om gevraagd door de Staatsloterij.

 

Loterijverlies wint zeer belangrijke wraking

Zoals in onze vorige nieuwsbrief gemeld hebben wij ontdekt dat een rechter die over een aantal belastingaanslagen moest oordelen een jaar daarvoor nog werkte bij de Belastingdienst, samen met de belastinginspecteurs die ons die bizarre belastingaanslagen oplegden voor ruim 10 miljoen euro terwijl er geen euro winst is geweest. Volgens emeritus hoogleraar mathematische statistiek Richard Gill van de Universiteit Leiden is dat ronduit belachelijk.

 

Tijdens het hoger beroep bleek Loterijverlies na zeer intensief speurwerk dat die rechter, die dus eerst werkte bij de fiscus, nota bene veelvuldig rechtszaken doet met die raadsheren die haar moeten beoordelen. Zij is in de tussentijd namelijk gepromoveerd tot raadsheer bij het gerechtshof Amsterdam.

De raadsheren (rechters bij het gerechtshof) schreven in een reactie dat zij alleen maar hoefden te oordelen of de belastingaanslagen al dan niet terecht waren, maar in de stukken heeft Loterijverlies pagina's bewijs gepresenteerd dat zij ook moesten oordelen over haar onpartijdigheid en onafhankelijkheid. Dit heeft Loterijverlies dan ook duidelijk gemaakt aan de wrakingskamer en het wrakingsverzoek is gegrond verklaard.

 

Lees hier ons volledige bericht:

 

https://www.loterijverlies.nl/Rechters-door-Loterijverlies-met-succes-gewraakt

 

Of hier de uitspraak: https://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:GHAMS:2023:2875

 

Meer nieuws

Op onze website vindt u onder het kopje ‘Nieuws’ meer nieuws van de afgelopen tijd. Of ga direct naar www.loterijverlies.nl/nieuws. Uiteraard houden wij u via onze website of via onze informatiebrief op de hoogte van de voortgang van deze rechtszaak.

Contact

Meer informatie dan in deze informatiebrief staat, is op dit moment niet voorhanden. Als u een vraag heeft, kijk dan eerst op onze website of die al beantwoord is onder ‘Veelgestelde vragen’ of onder ‘Nieuws’.

 

Tot de volgende informatiebrief! Team Loterijverlies

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus