Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

AANMELDEN

Velden met een * zijn verplicht

Uw gegevens

Loterij gegevens

Met hoeveel loten speelde u per maand mee? Vul het aantal loten in waarmee u gemiddeld genomen mee meespeelde in de periode dat u meespeelde. Als u met meerdere loten variërend per jaar heeft gespeeld neem dan het gemiddelde van het aantal loten. Heeft u een straatje van 1/5e loten? Dan dient u dit aan te geven als 2 loten. Speelde u mee met bijvoorbeeld 2 eenvijfde loten, dan dient u dat als 1 lot aan te geven. U dient bijvoorbeeld 1,1 lot af te ronden naar boven, naar 2 dus.
Wanneer u niet automatisch meespeelde maar via losse verkoop, kunt u ook aangeven met hoeveel lot(en) u per maand gemiddeld meespeelde.
De kosten worden gerelateerd aan het aantal gemiddelde loten waarmee u heeft meegespeeld in de periode dat u heeft meegespeeld. Kosten zijn 75 euro bij deelname met één lot. Wanneer met 2 loten is meegespeeld bedragen de kosten 25,00 euro per lot extra.
Van het bedrag dat aan u wordt uitgekeerd, wordt 30% in mindering gebracht.

Aanmelden

Inschrijven voor deze procedure kost € 75,00
Weet u uw IBAN-nummer niet? Klik hier om uw rekeningnummer te converteren.
Hierbij verleent clint een eenmalige machtiging aan Loterijverlies.nl B.V. om het inschrijfgeld af te schrijven van zijn of haar IBAN nummer.
Bij het registreren van een gebruikersaccount van deze website gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden betreffende de actie tegen de Staatsloterij. Verder wordt daarbij door u verklaard de algemene voorwaarden gelezen en begrepen te hebben en onvoorwaardelijk akkoord te gaan met deze voorwaarden. Daarnaast machtigt u Loterijverlies.nl B.V. om voor en namens u de opdracht in behandeling te nemen en in recht op te treden. U geeft hierbij verder voor zover u daarvoor kiest machtiging aan Loterijverlies.nl B.V. de deelnamefee eenmalig af te schrijven van uw rekening.

Ondanks dat wij direct voor u aan de slag gaan en kosten maken, kunt u binnen 14 dagen na aanmelding van u aanmelding afzien. Wij rekenen indien u binnen 14 dagen wenst af te zien van de overeenkomst wel sowieso het inschrijfgeld tot een bedrag van 35 euro. U kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier dat u aantreft op loterijverlies.nl/rechten-disclaimer

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hier mee akkoord.

De gratis Acrobat Reader van Adobe is vereist voor het bekijken van dit document. Neem contact op met de beheerder als u hulp nodig heeft.

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus