Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Loterijverlies waarschuwt voor Hendrik Jan Bos

Loterijverlies waarschuwt voor Hendrik Jan Bos

 

Peter Port - 22 maart 2019 – Mr. Hendrik Jan Bos, partner bij Bos & Partners Advocaten, die met zeer kostbare maatpakken en peperdure horloges op televisie verschijnt om zogenaamd de integere advocaat - met uurtarieven van honderden euro’s - uit te hangen, is in feite zo obscuur als maar kan.

 

Loterijverlies heeft hem in het verleden ontmaskerd, samen met rechter Van den Emster en Liesker Procesfinanciering B.V. Wat was namelijk het geval? Een aantal zakenlui van de familie Liesker hadden het plan opgevat om Loterijverlies over te nemen. Ferdy Roet was er echter achter gekomen dat rechter Van den Emster, die een onafhankelijk rapport moest uitbrengen omtrent Loterijverlies, werkte op het kantoor van deze Liesker. Hendrik Jan Bos, binnengehaald door dezelfde Van den Emster, ontkende in alle toonaarden dat dit het geval zou zijn.


Tijdens de zaak zei Bos tegen het NRC Handelsblad dat hij was aangesteld als een 'one trick pony' om Ferdy Roet af te laten zetten, zodat de Joodse zakenman Liesker er met het succespercentage vandoor zou kunnen gaan. Dat behoort echter Ferdy Roet toe zodra de deelnemers van Loterijverlies hun geld krijgen. Aldus kan Hendrik Jan Bos niet anders gekwalificeerd worden dan louche. Daarnaast werkt Hendrik Jan Bos actief samen met Bart Mos van De Telegraaf en De Telegraaf gaat daarin zo ver dat zij zelfs een doodsbedreiging van Roet tegen Bos - die dat echter nooit gedaan of gezegd heeft blijkt volgens getuigen - publiceert.

 

Dat AVROTROS Radar een podium geeft aan de onbetrouwbare advocaat Bos zegt niet alleen veel over Hendrik Jan Bos zelf, maar ook over Radar. Deze door de overheid gefinancierde omroeporganisatie is al vele malen door de Raad van Journalistiek veroordeeld. Daarnaast doet zij helemaal niets voor de deelnemers van Loterijverlies, die jarenlang aantoonbaar bedrogen zijn door de Staatsloterij. Het enige wat Radar wel deed, was de Bijzondere Trekking aanbevelen aan deelnemers. Dat betekent dus dat AVROTROS Radar aanraadt om een paar gratis loten te nemen, terwijl de Hoge Raad heeft bepaald dat de schade bestaat uit de aankoopbedragen van de Staatsloten. Loterijverlies wil daarom niet alleen waarschuwen voor Hendrik Jan Bos, maar tevens voor Radar.

 

De praktijken van Hendrik Jan Bos zullen overigens aan de orde worden gesteld in de Tweede Kamer, waar een verbod tot samenwerking met procesfinanciers voor advocaten, zoals Hendrik Jan Bos met Liesker Procesfinanciering, wordt gevraagd.

 

Lees hier het manifest van ‘Loterijverlies & Deelnemers’ waar dat wordt gevraagd.

https://www.loterijverlies.nl/library/kamervragen.pdf

 

En lees hier meer omtrent het ‘Manifest van Loterijverlies & Deelnemers’

https://www.loterijverlies.nl/Loterijverlies-deelnemers-dienen-manifest-Tweede-Kamer

 

 

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus