Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

'Telegraaf spil in Staatsloterijzwendel'

Ferdy Roet van Loterijverlies haalt alles uit de kast om Bart Mos, Paul Jansen en met name ook de Telegraaf veroordeeld te krijgen. Roet heeft zeer uitgebreid onderzoek gedaan naar het handelen van voornoemden. Daaruit zijn zeer opzienbarende feiten naar voren gekomen. De Staatsloterij en het Ministerie van Financiën blijken samen met de Telegraaf actief persberichten met elkaar te hebben afgestemd. Zo werd er een persbericht gepubliceerd, wat vooraf met het Ministerie van Financiën is afgestemd, dat Roet irreële eisen zou hebben gesteld in onderhandelingen door Roet. Dat terwijl een substantieel minder schikkingsvoorstel door Roet op tafel is gelegd dan de werkelijke claim en er geen enkel aanbod door de Staatsloterij is gedaan. Voorts berichtte de Telegraaf dat er zou moeten worden gedacht bij een schikking aan hooguit enkele tientjes tot gratis Staatsloten om zodoende bedrogen deelnemers de illusie op te dringen dat hun claim niks waard zou zijn en de Staatsloterij daardoor tegen een peulenschil zou kunnen schikken.

In de zomer van 2016 is gepubliceerd dat er onderhandelingen zouden zijn tussen de Staatsloterij en Stichting Staatsloterijschadeclaim. Dat terwijl er al begin 2016 het besluit door het Ministerie van Financiën en de Staatsloterij is genomen om een gratis trekking te organiseren. De hele 'onderhandelingen' zijn dan ook één grote farce. De Staatsloterij verwoordde nog begin 2016 dat het het gehele proces door middel van proactieve beïnvloeding zou beïnvloeden. Dit dus met hulp van de Telegraaf die ook samenwerkt met een corrupte rechter en diens subjectieve meningen als feiten presenteert. Nota bene Twitterde nepjournalist Bart Mos nog termen als '#trapernietin' bij de acties van Loterijverlies om de deelnemers datgene te laten toekomen waarop zij redelijkerwijs recht hebben.

Eerder toonde Loterijverlies ook al aan dat Bart Mos bedankt werd door de Staatsloterij voor de samenwerking, dat Bart Mos fake doodsbedreiging heeft verspreid en de Staatsloterij één van de grootste adverteerders is in de Telegraaf.

'Paul Jansen en Bart Mos zijn dan ook overduidelijk loopjongens  in de loterijzwendel'; aldus Loterijverlies.
Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus