Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Staatsloterijrechter mocht zaak nooit behandelen

10 maart 2017

De rechter die vandaag in kort geding heeft besloten het beslag op te heffen blijkt deze zaak nooit te hebben mogen behandelen aldus de 'Leidraad Onpartijdigheid en Onafhankelijkheid van Rechters'. Vorig jaar heeft deze rechter Groeneveld-Stubbe namelijk ook een kort geding van de bedrogen deelnemers behandeld. Bij dat kort geding ging het tevens om het stellen van zekerheden door de Staatsloterij voor haar jarenlange bedrog. In de zaak van vandaag ging het feitelijk gezien om hetzelfde.

Ondertussen is de zaak Loterijverlies omgeven met schimmige praktijken van de rechterlijke macht waarbij de tijdelijke directeur Erik van den Emster van Stichting Loterijverlies.nl de kroon spant. Deze rechter is namelijk ontmaskerd en blijkt te werken bij het kantoor dat de rechtszaak tegen Stichting Loterijverlies.nl financiert.

De rechter Groeneveld-Stubbe bleek tijdens het kort geding een veelheid aan ingebrachte stukken niet eens te hebben bekeken. Verder bleek deze rechter in de leugens van Staatsloterij 'te trappen'. Eergister werd namelijk verkondigd dat de beslagleggingen geen gevolgen hebben voor de continuïteit van Staatsloterij en het uitkeren van prijzengeld, maar op de zitting was dat ineens wel zo volgens de Staatsloterij. Dat de Staatsloterij dat zo eerder heeft verkondigd is aan de Staatsloterijrechter aangegeven. Staatsloterij heeft ook geen enkel bewijs  overgelegd dat zij ineens gee  prijzen meer zou kunnen uitkeren. Verder was er overeenstemming dat de 80.000 deelnemers waarvan beslag is verzocht en schadeberekeningen van waren overgelegd door Loterijverlies.nl B.V. worden vertegenwoordigd, maar in de uitspraak zou dat ineens misschien wel anders kunnen liggen. Ondanks dat deze rechter dit voorgaande allemaal weet gaat willens en wetens mee in de tegenstrijdige beweringen van de Staatsloterij.

Loterijverlies.nl B.V. gaat nu in hoger beroep aangezien het ontoelaatbaar is dat 'de belangen' van de bedrieger boven die van de bedrogene worden gesteld door nota bene een rechter die de zaak nooit had mogen behandelen.

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus