Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Massale toeloop bij Loterijverlies na uitspraak Hoge Raad

Massale toeloop bij Loterijverlies na uitspraak Hoge Raad

Heerhugowaard 3 februari 2015 - Het was te voorspellen dat de uitspraak van de Hoge Raad in de zaak tegen de Staatsloterij, waarin de Staatsloterij is veroordeeld voor jarenlange misleiding, veel los zou maken. Maar dat er zo massaal gereageerd zou worden door vele tienduizenden mensen, had Stichting Loterijverlies niet kunnen verwachten.

Afgelopen vrijdag oordeelde de Hoge Raad dat de Staatsloterij in de jaren 2000 tot 2008 misleidende mededelingen heeft gedaan over het aantal te winnen prijzen en de hoogte van de prijzen. Zonder dat te communiceren trok de Staatsloterij de prijzen en de Jackpot niet alleen uit gemiddeld 3 miljoen verkochte loten, maar ook uit wel 15 miljoen niet-verkochte loten. Veel prijzen werden dan ook nooit uitgekeerd.

Sinds de uitspraak loopt het storm bij Loterijverlies. Er zijn inmiddels veel medewerkers aan het werk om de duizenden e-mails, waaronder talloze felicitaties, te bekijken en te beantwoorden. De afgelopen dagen werd de website meer dan honderdduizend keer bezocht. En het ziet er niet naar uit dat deze aantallen snel zullen dalen. Het aantal deelnemers groeit nog steeds nu iedereen inziet dat dit een grote kans is het inleggeld terug te krijgen. 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus