Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Massale woede vanwege ophef beslag

11 maart 2017

Loterijverlies wordt overstelpt met woedende reacties van deelnemers die de uitspraak van gisteren niet accepteren. Het beslag van 121 miljoen is opgeheven door dezelfde rechter die vorig jaar in een vergelijkbare zaak over het stellen van zekerheden voor de gedupeerde deelnemers ook in het voordeel van de Staatsloterij besloot.

Mensen noemen het 'absurd en belachelijk' en zeggen dat 'je het dus blijkbaar niet kan en mag winnen van de Staat'. Deelnemers vinden het onacceptabel dat de bedrieger Staatsloterij, die tot door nota bene de hoogste rechter in ons land is veroordeeld, wordt voortgetrokken ten koste van de bedrogen deelnemers.

In de jaren 70 trok een loterij uit New York ook prijzen uit niet-verkochte loten, net als de Staatsloterij dat deed tussen 2000 en 2008 en waarvoor zij dus is veroordeeld. Die Amerikaanse loterij werd direct gesloten vanwege deze oplichting. Hier in Nederland is het de Staat die wegkijkt en de gehele Staatsloterij leeg haalt over de rug van de schuldeisers. De rechterlijke macht speelt bij dit alles een schandalige rol met mensen als Erik van den Emster, voormalig voorzitter van de Raad voor de rechtspraak, en senior-rechter mw. mr. Groeneveld-Stubbe die haar eigen Leidraad Onafhankelijkheid met voeten treedt ten koste van de gedupeerde deelnemers, die nu opnieuw een trap na krijgen van onze overheid.

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus