Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Loterijverlies heeft het bewijs: ‘De Telegraaf is een orgaan van de Staat.’

De Telegraaf en vooral hun 'speciale verslaggever' Bart Mos blijken niet anders te zijn dan werktuigen in handen van de Staat die worden ingezet als er 'speciale problemen' ontstaan zoals het crisis rond de Staatsloterij door de acties van Loterijverlies, culminerend in de overwinning bij de Hoge Raad in 2015.  Bart Mos demoniseert mensen doelbewust en 'schrijft ze kapot' onder het toeziend en goedkeurend oog van hoofdredacteur Paul Jansen en in samenwerking met de Staat. 
 
Het ziekmakende gedrag van Bart Mos en Paul Jansen valt louter en alleen te verklaren uit het feit dat zij werken voor de Staat der Nederlanden. Loterijverlies beschikt namelijk over mailverkeer tussen het Ministerie van Financiën en organen die daaronder vallen als de Belastingdienst, FIOD en Staatsloterij waaruit blijkt dat De Telegraaf publicaties met de Staat afstemt om bepaalde 'problemen op te lossen'. Als gevolg van deze 'samenwerking' komt er steeds een oneindige stroom aan smadelijke en lasterlijke uitingen op gang van de kant van de Telegraaf. Een voorbeeld hiervan zijn de berichten dat de door de Staatsloterij bedrogen deelnemers bij een schadevergoeding hooguit moeten denken aan 'enkele gratis Staatsloten'.
 
De samenwerking gaat zelfs zo ver dat het Openbaar Ministerie 'verdenkingen' baseert op lasterlijke en smadelijke artikelen in de Telegraaf. De Telegraaf schrijft bijvoorbeeld dat het geld dat klanten aan Loterijverlies betalen van Stichting Loterijverlies is en Loterijverlies bankroet zou zijn. Maar het geld, aldus uitspraken van 6 rechters, is van Loterijverlies B.V.. Volgens de Belastingdienst is dat ook zo wanneer die een miljoenenaanslag oplegt voor een nooit behaalde winst omdat de claim van de deelnemers volgens de Belastingdienst 380 miljoen waard is. 
 
Loterijverlies beschikt ook over andere bewijstukken waaruit ondermeer blijkt dat de Telegraaf vervalste mails verspreidt en een valse doodsbedreiging. Zo meldde Bart Mos op zijn Twitter dat er door Loterijverlies zijn eigen deelnemers zou bedreigen terwijl de getoonde mail nooit verstuurd is. Ofwel dat mensen uitgescholden zouden zijn, opnieuw in strijd met de waarheid. Verder heeft Bart Mos 'onthuld' dat er boze deelnemers zouden zijn die het bestuur van Stichting Loterijverlies 'zouden willen afzetten'. Loterijverlies heeft het complot achter deze publikaties inmiddels in zijn geheel bloot gelegd en dat te gaan om een ongekend corruptieschandaal. Er waren namelijk helemaal geen 'boze deelnemers' maar er was wel het bedrijf Liesker Procesfinanciering dat op een corrupte wijze de claim tracht over te nemen samen met een corrupte rechter. Die rechter werd -door weer andere partijdige rechters- aangesteld bij Stichting Loterijverlies om 'financiële transacties te onderzoeken'. Naderhand is na uitgebreid en diepgaand onderzoek echter aan het licht gekomen dat deze rechter zelf bij Liesker werkt en natuurlijk niets anders moest en wilde rapporteren dan dat er zogenaamd sprake zou zijn van wanbeleid. Via deze set up moest vervolgens definitief ander bestuurder worden benoemd dat gelieerd is aan Liesker. Het Openbaar Ministerie heeft het onderzoek door de politie naar deze rechter en Liesker direct stop gezet. Het Openbaar Ministerie (waar diezelfde rechter ook voor werkt) gebruikt vervolgens de oprichter van Loterijverlies als 'troefkaart' om de claim van 380 miljoen aan de staat te neutraliseren door deze te criminaliseren via arrestatie en langdurige detentie. Dit is hetzelfde OM dat al die jaren toezicht had moeten houden op de Staatsloterij maar dat dus nooit heeft gedaan met als rampzalig gevolg dat het Nederlandse Volk jarenlang is bedrogen. 
 
Dat er sprake is van een symbiotische relatie tussen de Staat en de Telegraaf blijkt ook wel uit het feit dat Mark Rutte en Ferdinand Grapperhaus direct verschenen op de redactie van de krant na de ‘aanslag’ in juni om ‘hun’ Telegraaf en propagandamachine een hart onder de riem te steken. 

Bart Mos probeert op deze wijze al sinds 2008 onze claim kapot te schrijven. Recentelijk publiceerde hij dat er 'geen ofwel te kort BTW zou zijn afgedragen' door Loterijverlies. Wij melden thans dat er vanuit Nederland geen activiteiten hebben plaatsgevonden die BTW-plichtig zijn en dat zowel de belastinginspecteur als de Hoge Raad aangeven dat er bij collectieve juridische acties geen BTW verschuldigd is. Overigens is er vanuit Guernsey al helemaal geen BTW verschuldigd. Verder publiceert Bart Mos -na samenspraak met de FIOD- dat er geld van de Stichting Loterijverlies onrechtmatig onttrokken zou zijn. De werkelijkheid is dat de Stichting Loterijverlies niet beschikt niet over enige euro; ook de Belastingdienst heeft reeds geoordeeld dat deze beschuldiging van Mos en de FIOD pure onzin is. Als klap op de vuurpijl is ook door een drietal rechters bepaald dat er nooit in strijd met het uitkeringsverbod is gehandeld dan wel gehandeld kan zijn. Dat kan natuurlijk ook niet als je ergens niet over beschikt. In Nederland is het blijkbaar volstrekt ‘normaal’ om iemand op te sluiten in een cel, monddood te maken en vervolgens kapot te schrijven met allerlei lasterlijke publicaties samen met de FIOD terwijl die persoon monddood is opgesloten in een cel. Voor ons van Loterijverlies is dit echter onacceptabel en ontoelaatbaar.

Wij van Loterijverlies willen u daarom nogmaals waarschuwen tegen de smaad en laster van het ultieme fake news medium van Nederland en de ultieme fake-journalist: De Telegraaf en Bart Mos.
Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus