Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Loterijverlies eist aftreden Algemeen Directeur Frans van Steenis

Den Haag, 22 augustus 2016 Vanwege het feit dat Ferdy Roet van Loterijverlies opnieuw heeft aangetoond dat de Staatsloterij ijskoud aan het  misleiden blijft door in het geniep een deelnemer geld terug te geven, eist Loterijverlies dat de voltallige directie van de Staatsloterij direct aftreedt aangezien zij niet langer geloofwaardig is. Aan de ene kant omdat de Staatsloterij glashard verkondigt dat de strekking van het arrest van de Hoge Raad niet zou zijn dat mensen hun geld terug moeten krijgen, aan de andere kant geeft de Staatsloterij in het geniep geld terug aan een deelnemer.

Niet alleen de directie van de Staatsloterij moet aftreden, maar ook de advocaten van het advocatenkantoor Van Doorne die de Staatsloterij bijstaat, omdat zij met opzet de schikking met de deelnemer heeft onttrokken van Loterijverlies en haar deelnemers. De advocaten hebben tevens nota bene de rechtbank moedwillig misleid in lopende procedures door niet aan te geven dat iemand zijn geld heeft teruggekregen.

In de schikkingsovereenkomst met de betreffende bedrogene is zelfs opgenomen dat er uitdrukkelijk geheimhouding geldt tegenover Loterijverlies en daaraan gelieerde personen. Dat betekent dat  de advocaten van Van Doorne bewust en met opzet de betreffende schikking uit het gezichtsveld van Loterijverlies en haar deelnemers heeft willen houden. Volgens Ferdy Roet alleen maar met het doel schuldeisers te benadelen en een fusie met een nadelige constructie voor schuldeisers er doorheen te drukken, wat tot nu toe ook nog gelukt is. Ondertussen kijkt de Tweede Kamer stoïcijns toe en geeft zij haar medewerking aan het illegale gedrag van de Staatsloterij en de plannen die bekokstoofd zijn door de advocaten van Van Doorne.

‘Belangrijk bij de misleiding van de Staatsloterij in de periode 2000 tot 2008 is dat eenieder op dezelfde manier misleid is,’ zegt Ferdy Roet. ‘Niemand kon namelijk weten welke kunstgreep de Staatsloterij achter de schermen toepaste om haar Loterij zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het maakt dus niet uit of je bijvoorbeeld wel dan niet heel erg slim bent of dat je geen of juist wel geld hebt’, aldus Ferdy Roet.

De bal kwam aan het rollen toen bekend werd dat de Staatsloterij vorig jaar in het diepste geheim 4250 euro betaald heeft aan een man die zich misleid voelde door de Staatsloterij. De schikking is opmerkelijk aangezien nog een kleine 200.000 deelnemers van Loterijverlies om dezelfde reden geld willen zien van de Staatsloterij.
 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus