Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Hetze tegen Ferdy Roet van een asociaal niveau

Hetze tegen Ferdy Roet van een asociaal niveau

18 oktober 2023  - Met grof juridisch geweld en ongekende manipulatie hebben de Staat en de Staatsloterij er tot op heden alles aan gedaan om Ferdy Roet van Loterijverlies te kielhalen. De hetze die tegen hem gevoerd is gaat zelfs op dezelfde asociale wijze voort. Waar de Staat andere de maat neemt blijkt er voor haarzelf geen rule of law te gelden. De rule of law houdt in dat de wetten die je maakt ook voor jou gelden.

Rechtersbaas ontmaskerd

De meest in het oog springende versie is toch wel de zaak waar Ferdy Roet een rechter ontmaskerde, via IP-adressen, die werkzaam was op het kantoor dat een zaak financierde tegen Loterijverlies (Liesker Procesfinanciering) met als doelstelling de hand proberen te leggen op de claims en geldstromen. De politie had een professioneel onderzoek opgetuigd en toen het OM daarbij betrokken werd, was het direct afgelopen met dat onderzoek. Wat wil het geval? Die rechter, Van den Emster, werkte ook voor het OM. Het meest verschrikkelijk van dit alles is dat in dienst van Liesker een latere rechter fulltime werkte in dienst van Liesker om (i) Ferdy Roet zwart te maken en (ii) geld van zijn bedrijf te stelen. Nadat de zaak maanden op het bureau lag van de beklagkamer van het gerechtshof oordeelde die dat er geen aanwijzingen waren van strafrechtelijk handelen. Overduidelijk een één-tweetje tussen die rechters en hun voormalig rechtervoorzitter, want dat was nota bene deze zelfde Van den Emster als voorzitter van de Raad voor de rechtspraak. Dit soort gedrag van de rechterlijke macht zie je vaker. Zoals in de kwestie Demmink waarbij raadsheer Wabeke en tevens vriend van Demmink, Demmink dekte.

Vals dossier ingediend

In al haar woede heeft de FIOD in 2018 allerlei e-mails gedeletet en voorgedaan aan de rechtbank Overijssel alsof Ferdy Roet van tevoren wist dat een aan te besteden opdracht veel minder zou kosten. Terwijl die mail over compleet iets anders ging, wat overigens uit de gedelete e-mails overduidelijk blijkt.  Uit berichten op LinkedIn blijkt dat die desbetreffende verantwoordelijke Officier van Justitie een psychiatrische aandoening heeft. Dat schrijft zij nota bene zelf op LinkedIn. Verder dacht Ferdy Roet juist goed en zuiver te hebben gehandeld als bestuurder. Twee onafhankelijke bedrijven hadden 20 uur rekenwerk besteed aan een offerte en dat is exact later uitgevoerd door een andere partij waarvan Roet aandeelhouder is. Dat het uiteindelijk veel minder heeft gekost dan Roet dacht, probeert de Staat nu als een opzetje te duiden door mails te verwijderen en te doen alsof een mail daarover ging. Die betreffende mail ging echter over een recht op een winst als de actie helemaal afgerond zou zijn en zeker niet over die aanbestede opdracht. Doordat het OM die antwoordmails expres uit het dossier heeft gehouden leek het alsof die mail over de later aanbestede opdracht ging, die veel minder kostte dan gedacht.

Zelfs toen begin 2022 via meerdere wegen en zelfs door een deurwaarder aan de volledige top is betekend waarom er sprake is van dossiervervalsing en de zaken er volstrekt anders voorliggen, weigert het OM in te grijpen. Sterker nog: het OM dient gewoon tegen een in het buitenland gevestigde rechtspersoon exact hetzelfde dossier in waarvan zij weet dat het niet waar is. Corruptie in Nederland kent blijkbaar geen grenzen. Zo is ook het respect voor iemand en voor diens persoonlijke leven volledig weg. Kennelijk zijn die betreffende ambtenaren dermate asociaal en gewetenloos dat zij overdag blijkbaar mensen hun leven kapot maken en ’s avonds bij hun nietsvermoedende gezin het eten opscheppen. Papa of mama zet zich aldus allerminst in voor een goede zaak, maar probeert mensen hun leven opzettelijk te ruïneren. Zij die hun ogen daarvoor sluiten en dat soort mensen dekken, zijn niets anders dan zelf ook corrupt.

Stichting Loterijverlies.nl is niet groot, maar Loterijverlies.nl B.V. wel

De Staatsloterij had altijd als standpunt dat er sprake was van een commerciële actie en voerde daartoe aan dat deelnemers klant worden bij Loterijverlies.nl B.V., zij betalen aan Loterijverlies.nl B.V. Tot aan de Hoge Raad is geoordeeld dat daar niks mis mee is. Nadat er was gewonnen tot aan de Hoge Raad wilde de Staatsloterij ineens niet meer onderhandelen met Loterijverlies.nl B.V. maar alleen met Stichting Loterijverlies.nl. Terwijl de hele achterban zich had aangemeld bij Loterijverlies.nl B.V. Nadien werd door De Telegraaf de Stichting Loterijverlies.nl heel erg groot gemaakt en waren er zogenaamde boze deelnemers die hun geld terug wilden. Die boze deelnemers waren echter afkomstig van bevriende (advocaten)relaties van Liesker Procesfinanciering B.V. alwaar voornoemde Van den Emster op kantoor werkte. Die boze deelnemers waren er dan ook feitelijk niet en door pagina-vullende artikelen werden deelnemers boos gemaakt en opgeroepen zich te melden bij de advocaat die werkte voor Liesker: Hendrik Jan Bos. Een van die advocatenvrienden, die zogenaamd een boze deelnemer was, was Harry Oomen, een advocaat in Haarlem. Saillant detail is dat Bos niet veel later is gefuseerd met het kantoor van deze Harry Oomen. Bos wist precies hoe de vork in de steel zat en de Orde van Advocaten vond het prima dat Bos door middel van leugens en bedrog probeerde een bedrijf, een persoon en een claim kapot te maken. Werd de Orde daarvoor betaald? Hebben zij geen ruggengraat om advocatuurlijke corruptie aan te pakken? Je zou het haast denken.

Doordat de bestuurders van Stichting Loterijverlies.nl (waar Roet overigens al sinds 2015 het roer uit handen had gegeven en geen bestuurder meer van was) weg waren geterroriseerd door corruptie en Bart Mos van De Telegraaf, kon de rechtbank niks anders meer dan andere bestuurders aanwijzen. Die bestuurders hadden zich namelijk onttrokken omdat zij niet langer geconfronteerd wensten te worden met corrupt gedrag. De opvolgende bestuurders hebben ook geconstateerd dat de Stichting Loterijverlies.nl helemaal niet zo groot was als dat De Telegraaf deed voorkomen alsook niks te vertellen had en heeft daarom de stekker eruit getrokken.

Lees hier meer over het valse bewijs, corruptie en dergelijke:

https://www.loterijverlies.nl/corruptie

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus