Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Bedrog beheerst Breda

Liesker Procesfinanciering BV, gevestigd aan de Ceresstraat 4 in Breda, neemt het niet zo nauw als het gaat om eerlijk zaken doen.

Directeur Chris Liesker en zijn dochter Sara Liesker – oprichters van het bedrijf – spelen in de zaak tussen de Staatsloterij en Loterijverlies een zeer dubieuze rol. Achter de schermen financiert dit bedrijf tegenstanders van Loterijverlies met als enig doel er zelf veel en veel rijker van te worden. Daarnaast werken zij op heimelijke wijze samen met een rechter om zodoende die zaak te manipuleren. Zij proberen willens en wetens de naam van anderen zwart te maken teneinde daar zelf financieel beter van te worden. Wees dus gewaarschuwd!

 

Liesker financiert namelijk rechtszaken, uitsluitend boven de € 150.000,-, met een no cure, no pay provisie van 30%. In het geval van Loterijverlies gaat het om zo’n 400 miljoen euro, waar Liesker, zonder iets te doen, 120 miljoen van opstrijkt. Ten koste van zo’n 200.000 deelnemers van Loterijverlies. Terwijl Liesker weet dat Loterijverlies in de zaak tegen de Staatsloterij gelijk heeft.

 

In de periode 2000-2008 heeft de Staatsloterij immers prijzen getrokken uit niet-verkochte loten, waardoor de winkans vele malen kleiner werd. De Hoge Raad heeft uiteindelijk bepaald dat de Staatsloterij de kosten van de staatsloten moeten vergoeden aan de gedupeerden van deze misleiding.

Liesker trekt zich van de uitspraak van ons hoogste rechtsorgaan echter niets aan en werkt samen met mensen die de zaak alleen maar vertragen en verdraaien. Puur eigenbelang dat, nogmaals, ten koste gaat van zo’n 200.000 deelnemers van Loterijverlies, waarvan er velen in Breda – de stad van Liesker – wonen.

 

Behoed u er dus voor om met dit bedrijf, met deze manipuleerders, ooit zaken te doen. Binnenkort zal de strafkamer van het Gerechtshof zich ook buigen over Liesker. Wees gewaarschuwd als u door Liesker Procesfinanciering benaderd wordt of anderszins met hun van doen krijgt. 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus