Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

'Bart Mos en Paul Jansen van Telegraaf schenden in ernstige mate de wet'

23 augustus 2018 - Journalist Bart Mos en hoofdredacteur Paul Jansen van De Telegraaf schenden in ernstige mate de wet door onschuldige mensen te criminaliseren door foto's met balkjes en soms volledige namen en feiten, die alleen maar te zijn herleiden naar die onschuldige mensen te publiceren. Dit is in strijd met privacyregelgeving.

Het prangende is dat Paul Jansen en Bart Mos gevoed worden door het Openbaar Ministerie waarvan je zou verwachten dat het zich ordentelijk gedraagt, maar niets is minder waar. Het Openbaar Ministerie heeft namelijk lak aan deze privacy-schendingen als die 'in zijn belang' zijn en laat de main stream media (MSM) oogluikend haar gang gaan. Een daadwerkelijk onafhankelijke pers is al jarenlang een illusie in Nederland. Het eerste bericht waarin een MSM-medium een collega MSM-journalist afvalt, hoe crimineel deze ook is, moet nog geschreven worden.


Illustratie: Bart Mos die aankomt bij een mede door hem georganiseerde rechtszaak van Loterijverlies. Bart Mos heeft namelijk opgeroepen tot een rechtszaak omdat er ‘boze deelnemers’ zouden zijn. Er waren echter geen ‘boze deelnemers’, maar dit was het bedrijf Liesker Procesfinanciering samen met een advocatenvriend die trachten de claim van Loterijverlies over te nemen en over de rug van de deelnemers zichzelf onrechtmatig te verrijken.

Wanneer er sommaties worden gestuurd naar het Openbaar Ministerie en De Telegraaf om met deze onrechtmatige en strafwaardige handelingen te stoppen, dan komt er geen enkele reactie. De ‘mensen’ in deze instituties missen blijkbaar de empathie om zich te kunnen inleven in wat dergelijke handelingen met iemand doen, laat staan dat ze recht kunnen doen aan de gevoelens van deze slachtoffers. Dat deze ‘mensen’ elke vorm van empathie missen blijkt wel uit het feit dat zij er niet voor terugdeinzen een 'verdachte' op te sluiten in een cel met volledige beperkingen, dat wil zeggen een verbod tot contact met wie dan ook behalve een advocaat. Tegelijkertijd componeert justitie samen met De Telegraaf allerlei smadelijke en lasterlijke berichten om het leven van die persoon -of wat daar nog van over is- volledig te verwoesten. Dergelijke praktijken zijn niet anders dan als crimineel te kwalificeren. In de zaak van Loterijverlies heeft de samenspanning tussen De Telegraaf en het OM tot doel een door de Hoge Raad gesanctioneerde schadeclaim op de Staatsloterij van 380 miljoen van tafel te vegen

Loterijverlies heeft e-mails in handen waaruit blijkt dat De Telegraaf berichten afstemt met de overheid zoals ook in eerdere publicaties van Loterijverlies aan de orde gesteld. De Telegraaf, Bart Mos en Paul Jansen zijn dan ook niet anders te kwalificeren dan als 'hitmen' om de belangen van de Staat in de kaart te spelen.

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus