Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Wrakingskamer buigt zich over rechters Loterijverlies

Wrakingskamer buigt zich over rechters Loterijverlies

Op donderdag 3 november as. is er om 9:30 uur bij de rechtbank Noord-Holland te Alkmaar de zitting van de wrakingskamer in de strijd om de Loterijverlies miljoenen. Daar wordt dan de wraking behandeld van de rechters die op de zaak van Loterijverlies zitten. 


De reden voor de wraking is dat ten minste één van de rechters de tijdelijke en mede door hem aangestelde rechter als tijdelijk bestuurder van Loterijverlies persoonlijk kent en een directe collega van hem is. Dat heeft deze rechter inmiddels ook toegegeven.  Naar onder meer de tijdelijk ingestelde bestuurder die rechter is loopt mede in verband met die aanstelling, een strafrechtelijk onderzoek. Deze rechter blijkt nauw verweven te zijn met de tegenpartij en financier van de rechtszaak tegen de directie van Stichting Loterijverlies.nl. Daarover loog deze rechter eerder nog toen hij nog niet wist welk bewijs Ferdy Roet voor handen had. De behandelend rechters hadden zich overigens al lang al moeten verschonen. Het feit dat zij dat niet gedaan hebben is veelzeggend. Loterijverlies pleit voor een onderzoek naar de integriteit van deze rechters.

De zaak waar het over gaat is aangespannen door 5 zogenaamde verzoekers die menen dat  wanbeleid door de Stichting Loterijverlies.nl heeft plaatsgevonden. Dat is op zich al bijzonder omdat de Stichting, die geen enkele euro bezit, financieel gezien geen wanbeleid kan plegen. Bovendien ligt er een rapport van een registeraccountant, waaruit blijkt dat er financieel niks mis is. In feite zijn de 5 verzoekers stromannen van degenen die op heimelijke wijze de miljoenen proberen te stelen. 

Eenieder die geïnteresseerd kan de zitting van de wrakingskamer bijwonen.

Plaats: Kruseman van Eltenweg 2 te Alkmaar

Datum en tijdstip: 3 november 2016 om 9:30 uur (aanvang zitting)

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus