Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Telegraaf kan niet anders dan Bart Mos ontslaan

Telegraaf kan niet anders dan Bart Mos ontslaan

Peter Port - Bart Mos heeft al menig artikel gepubliceerd waar de waarheid een farce blijkt. Daardoor valt er inmiddels geen touw meer aan vast te knopen wanneer hij nu wel en wanneer niet de waarheid vertelt. Feit is dat Mos zich vooral door leugens laat leiden. Zo heeft hij bijvoorbeeld verspreid dat iemand een ander met de dood zou hebben bedreigd; dat blijkt geenszins – en bewezen – het geval te zijn. Voor een tweet van Mos over de golden shower van Donald Trump, die als grap bedoeld was, heeft Mos een officiële waarschuwing gekregen en een verbod om 2 maanden te twitteren. De tweet luidde ‘BREKEND Wij spraken met een getuige over Trumps Golden Shower. Morgen. @Telegraaf @MrNedjerov’. Het berichtje ging feitelijk over een reportage in De Telegraaf over een ooit in Friesland verbouwde boot van Trump met een gouden douche, maar de grap werd in Amerika door een paar journalisten niet begrepen. Die lazen dat de Telegraaf een getuige had gesproken over de plasseks (’golden shower’) die de aanstaande president zou hebben gehad in een Russisch hotel. Een verhaal waar nog geen concrete bronnen voor zijn en wat Trump ontkent. De tweet is verwijderd en Mos heeft via twitter excuses aangeboden.


In ziekmakend gedrag is Mos altijd als eerste van de partij. Zo stelt hij openlijk op Twitter dat iemand zijn medicijnen zou moeten nemen. Hij noemt mensen een hork, mannetjesmaker, pannenkoekjournalist en is altijd negatief tendentieus. 

Bart Mos jaagt mensen in compleet isolement met zijn onmiskenbaar leugenachtige journalistiek

Een slachtoffer verklaart zelf tegenover Bart Mos: „Al tien jaar ben je met mij bezig. Ik leef in Spanje een compleet geïsoleerd leven door jou. Je hebt mijn leven verpest. De grootst mogelijke onzin is over mij geschreven”, klinkt het verbitterd.
Dat Bart Mos het spoor volledig bijster is, blijkt wel uit het feit dat hij degene die zijn geld heeft teruggekregen van de Staatsloterij vanwege het jarenlange bedrog ook probeert onderuit te schoffelen ten faveure van één van de grootste adverteerders van De Telegraaf: de Staatsloterij. Het is een tactiek van Staatsloterij spindoctor Jan Driessen om samen te spannen met De Telegraaf, blijkt uit alles. Nota bene wordt Bart Mos nog bedankt door Jan Driessen voor de samenwerking. Een uitermate merkwaardige gang van zaken. Het kan niet lang meer duren of Mos wordt aan de kant geschoven door de hoofdredactie van De Telegraaf. Dat zou een zegen voor de journalistiek zijn.

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus