Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Staat bewijst gelijk Ferdy Roet

Staat bewijst gelijk Ferdy Roet

 

'Met het instellen van al die opeenvolgende kansloze acties tegen Ferdy Roet geeft de Staat hem in feite gelijk.' Dat krijgt Ferdy Roet te horen van zeer veel personen en adviseurs om zich heen. Hier een lijst van deze kansloze en malicieuze acties die slechts een ding aantonen: het is de Staat te doen om de persoon van Roet.
 

Kansloze Actie 1

In 2016 begonnen zogenaamd 'boze deelnemers' een rechtzaak tegen Loterijverlies vanwege zogenaamd 'financieel wanbeleid'. Deze actie bleek echter een set up van de Staatsloterij waarbij nota bene de voormalig voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak werd ingezet in een poging de claim van Loterijverlies over te nemen. De Telegraaf werd ingeschakeld om deze hele set up te 'sellen' aan het Nederlandse volk. Waar deze samenzweerders echter geen rekening mee hielden was dat Ferdy Roet na uitgebreid speurwerk de set up kon blootleggen.
 

Kansloze Actie 2

Omdat de Staat Ferdy Roet dus niet kapot kon krijgen met Kansloze Actie 1 heeft de Belastingdienst als onderdeel van het Ministerie van Financiën hem een navorderingsaanslag gestuurd van 5 miljoen euro over een zogenaamde 'fictieve winst'. Roet zou moeten afrekenen met de fiscus omdat de claim op de Staatsloterij van de door hem vertegenwoordigde deelnemers bijna 400 miljoen zou waard is en hij daar een percentage over krijgt van 15 of 20 procent. Overbodig te zeggen dat deze 'winsten' niet gerealiseerd zijn; dankzij de Kansloze Acties van de Staat zelf!
 

Kansloze Actie 3

Omdat de Staat inzag dat ook Kansloze Actie 2 niet het gewenste resultaat zou opleveren, werd Roet 31 dagen lang vastgezet in een cel onder volledige beperkingen. Tegelijkertijd liet de FIOD Roet door De Telegraaf kapotschrijven en afbeelden met een dikke balk over zijn ogen om hem te criminaliseren. Het 'delict': Roet heeft te weinig BTW betaald. Maar zowel de Staatssecretaris van Financiën als de Hoge Raad zijn van oordeel dat er geen BTW hoeft te worden afgedragen bij collectieve juridische acties. Verder wordt Roet ervan beschuldigd dat hij 'geld van een stichting' achterover zou hebben gedrukt. Maar er bestaat helemaal geen 'geld van een stichting' zoals ook is vastgesteld door 6 rechters en de Belastingdienst.
 

Kansloze Actie 4

De Staat der Nederlanden doet net alsof zij de bedrogen deelnemers een genereus aanbod heeft gedaan door ze maximaal 4 gratis Staatsloten te verstrekken met verwijzing naar haar 'benarde' schuldenpositie. Maar zowel de Staat als de Staatsloterij verzwijgen dat de Staat zich op papier garant heeft gesteld voor de schadevergoeding en dat er dus nooit sprake kan zijn van een 'benarde schuldenpositie'. Wederom puur bedrog.
 

Conclusie

De Staat der Nederlanden probeert de volksverlakkerij te camoufleren waaraan zij zich jarenlang schuldig heeft gemaakt en waarmee honderden miljoenen euro's zijn verdiend door prijzen nooit daadwerkelijk uit te keren maar wel te communiceren. Hiertoe is een complexe en veelomvattende strategie ontwikkeld waarbij van de dader een 'slachtoffer' wordt gemaakt. Een ander cruciaal element van deze strategie is het demoniseren van Ferdy Roet via bevriende media. Wat de Staat echter over het hoofd ziet is dat Ferdy Roet samen met de 200.000 deelnemers keihard terug zal vechten en dat deze strategie nooit tot een schikking zal leiden, maar tot het uitbetalen van 400 miljoen euro. Dat is het bedrag dat de Staat aan de door Staatsloterij bedrogen deelnemers verschuldigd is.

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus