Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Schandaal: Tweede Kamerlid Mei Li Vos werkt bewust samen met oplichters

Schandaal: Tweede Kamerlid Mei Li Vos werkt bewust samen met oplichters

Het binnen haar eigen gelederen toch al omstreden Kamerlid Mei Li Vos blijkt zich steeds meer te manifesteren als sluwe vos binnen de PvdA. In een nieuw hoofdstuk in haar toch al merkwaardige carrière heeft ze nu namens oplichters Kamervragen ingediend, die ze overigens grotendeels zelf niet heeft gemaakt. Om de Staatsloterij, Liesker Procesfinanciering en met de grote voorman Bart Mos van De Telegraaf in de kaart proberen te spelen, heeft Vos namens hen Kamervragen gesteld. Ze weet nu al dat deze kant noch wal slaan, maar daarmee wil Vos welbewust schade aanrichten aan de claim van de door de Staatsloterij bedrogen deelnemers. Willens en wetens noemt Vos zaken geniepig en dat voorwaarden zouden zijn weggestopt in algemene voorwaarden, terwijl een deelnemer nota bene uitdrukkelijk en expliciet te zien krijgt, waarin men aangeeft niet langer vertegenwoordigd te willen worden door Stichting Loterijverlies.nl maar enkel nog door Loterijverlies.nl B.V.. Veel deelnemers aan de actie Loterijverlies zijn van meet af aan enkel vertegenwoordigd door Loterijverlies.nl B.V. die overigens ook altijd heeft bepaald wat er in de zaak gebeurd en gebeurde. Er wordt verder door Vos gedaan alsof er geen geld mag worden verdiend, dat terwijl Professor Van Boom alsmede het gerechtshof te Den Haag heeft bepaald dat er geen enkel probleem bestaat tegen de commerciële motieven die Loterijverlies nastreeft. Ten overvloede is er nog een accountantsrapport gemaakt waaruit blijkt dat er niks mis is. Dat weet de Bart Mos van de Telegraaf ook, maar daar doet hij bewust niks mee. De Telegraaf informeert de lezers dan ook welbewust onjuist.

Nota bene de tijdelijk ingestelde directeur probeert de claim van de deelnemers af te laten wijzen. Dat deze Van den Emster, voormalig voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak, niet zuiver op de graad is, blijkt uit het feit dat hij kantoor houdt bij de firma Liesker. Dat bedrijf financiert de procedure tegen de bestuurder van de Stichting Loterijverlies.nl. Bart Mos van De Telegraaf werkt op zijn beurt nauw samen met Liesker en de Staatsloterij met als doelstelling om Loterijverlies en zijn oprichter Ferdy Roet de vernieling in te helpen, zodat de Staatsloterij en Liesker in de kaart worden gespeeld. Dat Mei Li Vos nu acteert namens deze partijen, maakt haar  gedrag uitermate verdacht. "Wat zij 'presteert' is Kamerlid onwaardig en wij zullen dan ook Kamervragen stellen omtrent mevrouw Vos zelf, zodra de verkiezingen zijn geweest," aldus Ferdy Roet van Loterijverlies. Dat De Telegraaf willens en wetens de gehele ontmaskering van Van den Emster en consorten nergens aan de orde stelt, is tevens tekenend, maar niet raar wanneer je bedenkt dat de Staatsloterij een grote adverteerder is van De Telegraaf. Als enige voert De Telegraaf ook al een hetze tegen de actie sinds 2008. De strafkamer van het gerechtshof te Amsterdam  zal zich buigen over het gedrag van deze hoofdredacteur Paul Jansen en Bart Mos. Daarnaast loopt er een politieonderzoek naar Bart Mos.

Ondanks de belofte om terug te worden gebeld naar aanleiding van Vos haar volstrekt belachelijke statements, die geen ander doel hebben dan oplichters in het zadel te helpen, geeft Vos niet thuis om vragen te beantwoorden. Alle Tweede Kamerleden zijn inmiddels uitgebreid geïnformeerd omtrent het bespottelijke gedrag van Mei Li Vos.

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus