Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

'Hoofdredacteur Paul Jansen Telegraaf hardleers en onbetrouwbaar'

Paul Jansen blijkt een van de meest 'hardleerse en onbetrouwbare' journalisten van Nederland te zijn. Jansen benadeelt namelijk bewust zijn lezers door een eindeloze stroom aan lasterlijke uitingen te publiceren die niets anders ten doel hebben dan de claim van door Staatsloterij bedrogen deelnemers en dus zijn lezers kapot te schrijven. Loterijverlies heeft al eerder in kaart gebracht dat er enorme bedragen door de Staatsloterij aan de noodlijdende Telegraaf worden gestort onder de noemer 'advertenties'. Verder werd redactie van De Telegraaf bedankt voor de samenwerking.

 

De Telegraaf propageerde dan ook bijvoorbeeld volop de zogenaamde 'gratis trekking' waarbij mensen hun claim konden inwisselen tegen maximaal 4 gratis Staatsloten. Dat bij een 'prijzenpot' van 15 miljoen euro en 8 miljoen loten; omgerekend minder dan een paar euro per lot. Dat terwijl de Hoge Raad heeft bepaald dat de schade bestaat uit de aankoopbedragen van de Staatsloten en de gemiddelde claim van een deelnemer daarom rond de 2000 euro bedraagt; aldus De Belastingdienst.

 

Verder verspreidt Jansen fake doodsbedreigingen terwijl hij weet dat er geen doodsbedreiging is gedaan aan het adres van Hendrik Jan Bos. Jansen is dermate ziekmakend in zijn gedrag dat hij zelfs publiceert dat er scheldkanonnades zijn gedaan terwijl dat niet zo is. Verder geeft Jansen een podium aan deze corrupte advocaat die met een doortrapt plan Loterijverlies heeft willen overnemen. De noodlijdende Telegraaf die inmiddels de oplage heeft van een regionale krant publiceerde ook dat er sprake was van boze deelnemers bij Loterijverlies terwijl dat gelogen werd door De Telegraaf. Dat waren namelijk vader en dochter Liesker van het bedrijf Liesker Procesfinanciering die samen met een rechter de claim trachten over te nemen. Ondanks alle ontkenningen van Hendrik Jan Bos, Liesker en Van den Emster konden ze er niet onderuit en konden zij naderhand niet anders dan de waarheid bekennen. Loterijverlies had namelijk mails in handen waaruit bleek dat die vanuit Liesker werden verzonden terwijl het zogenaamd de 'onafhankelijk' aangestelde 'rechter' Van den Emster was. Liesker gaf later toe de zaak te financieren, maar wat Liesker en De Telegraaf die dat in opdracht van Hendrik Jan Bos publiceerde over het hoofd hadden gezien is dat Loterijverlies  die mails had met het IP-adres van Liesker. Zo is De Telegraaf met hoofdredacteur Paul Jansen nog verder verstrikt geraakt in alle leugens.

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus