Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Geldwolf Sara Liesker brein achter hetze en vertraging Loterijverlies

Sara Liesker, een van de oprichters van Liesker Procesfinanciering in Breda, blijkt een geraffineerde zakenvrouw die het niet zo nauw neemt met eerlijk zaken doen. Zij is, zo blijkt uit onderzoek, de kwade genius achter de hetze tegen Loterijverlies. Met behulp van Telegraaf journalist Bart Mos, advocaat Hendrik Jan Bos en rechter Erik van den Emster tracht zij de claim van Loterijverlies op de Staatsloterij over te nemen, alleen om daar zelf financieel voordeel uit te halen. Willens en wetens dupeert zij daarmee zo’n 200.000 deelnemers van Loterijverlies.

 

Liesker Procesfinanciering financiert rechtszaken, uitsluitend boven de € 150.000,-, met een no cure, no pay provisie van 30%. Zij maakt nu willens en wetens de naam van Loterijverlies kapot teneinde daar financieel voordeel uit te behalen. Ten koste van zo’n 200.000 deelnemers van Loterijverlies, terwijl Sara Liesker weet dat Loterijverlies in de zaak tegen de Staatsloterij volkomen gelijk heeft.

 

In de periode 2000-2008 heeft de Staatsloterij immers prijzen getrokken uit niet-verkochte loten, waardoor de winkans vele malen kleiner werd. De Hoge Raad heeft uiteindelijk bepaald dat de Staatsloterij de kosten van de staatsloten moet vergoeden aan de gedupeerden van deze misleiding.


Door manipulaties van Sara Liesker, daarbij geholpen door haar vader Chris Liesker, loopt de zaak Loterijverlies al meer dan een jaar vertraging op. Zij is dermate sluw dat zelfs na een verbod van de rechtbank Alkmaar dat Liesker Procesfinanciering niets met Loterijverlies te maken mag hebben, zij anderen – waaronder advocaat Hendrik Jan Bos en Bart Mos – voor haar listige karretje weet te spannen en zich laten opdringen aan Stichting Loterijverlies om een voet tussen de deur te krijgen.


Binnenkort zal het gerechtshof te Amsterdam zich buigen over het wangedrag van vader en dochter Liesker, Van den Emster en de andere stromannen van Liesker. Zij maken immers willens en wetens en met een doortrapt plan de naam van Loterijverlies en Ferdy Roet kapot teneinde daar zelf of anderen financieel beter van te laten worden door de vergoeding van kosten en vergoedingen trachten op te strijken.

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus