Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Criminele organisatie aast op miljoenen Loterijverlies

'Criminele organisatie aast op miljoenen Loterijverlies'

'Ze zijn net als de maffia.'


25 oktober 2016 Peter Port - Liesker Procesfinanciering in Breda heeft al vele tienduizenden euro’s geïnvesteerd om via een zeer geraffineerde opzet miljoenen euro’s trachten te ontnemen over de rug van de 194.000 deelnemers van Loterijverlies. en bedrijven die miljoenen hebben geïnvesteerd in de zaak Loterijverlies te ontnemen.
De firma Liesker Procesfinanciering, dat door een voormalig advocaat en zijn dochter wordt gedreven, schuwt bij deze kruistocht werkelijk niets.


Als voormalig advocaat benadert Liesker zelf uit zijn netwerk rechter Van den Emster om miljoenen te ontfutselen ten voordele van Lieskers bedrijf. Van den Emster gaat akkoord en werpt zich op als stroman van Liesker om bestuurder van Loterijverlies te worden. Advocaat Hendrik Jan Bos wordt ondertussen veel geld in het vooruitzicht gesteld om zijn broodheer Liesker en zichzelf  te dienen over de rug van anderen. Saillant detail daarbij is dat ze zeer nauw samenwerken met Telegraaf journalist Bart Mos, met als gezamenlijk doel om Loterijverlies en haar oprichter zo zwart mogelijk te maken. Het is niet onwaarschijnlijk dat de achterliggende gedachte is dat dit de kans op winst het grootst maakt.

Ondanks de ontdekking van dit doortrapte plan, dat natuurlijk geheim moest blijven blijkens de ontkenningen van hun eigen betrokkenheid door Van den Emster, Liesker en Hendrik Jan Bos, gaan ze gedrieën toch gewoon door. Van den Emster levert zelfs een rapport aan de rechtbank dat in samenwerking met Liesker is gemaakt. Bij confrontatie met zijn verwevenheid ontkent Van den Emster eerst nog enige betrokkenheid met Liesker. Nadat Van den Emster niet meer anders kan dan bekennen, doet hij ineens alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat hij ‘samenwerkt’ met de financier van de actie tegen Loterijverlies. Terwijl Van den Emster als rechter maar al te goed weet dat dit niet door de wettelijke beugel kan. Dit is blijkbaar de nieuwe weg sinds de verwevenheid en doelstelling van het plan door onderzoekswerk van Ferdy Roet is ontdekt: doen alsof een compleet onrechtmatige situatie volstrekt normaal is.

Staatsloterij
Ook de advocaten van de Staatsloterij, Jasper Leedekerken en Walter Hendriksen van Van Doorne Advocaten, proberen namens hun broodheer Staatsloterij ook garen te spinnen bij de situatie. Zo is Van den Emster meerdere malen door hen benaderd of er geschikt kan worden, terwijl de Staatsloterij eerder stelde slechts 75 miljoen beschikbaar te hebben voor een verifieerbare claim van totaal 2,5 miljard euro. Tevens verstrekt Van Doorne allerlei stukken en vertrouwelijke documenten aan Liesker c.s., terwijl zij maar al te goed van dit complot weet en van een strafrechtelijk onderzoek dat tegen Liesker c.s. loopt. Deze advocaten van Van Doorne liegen voortdurend en manipulatie tegenover rechters is aan de orde van de dag. Alles is blijkbaar toegestaan. Zo stelde zij een overeenkomst op met een bedrogen deelnemer waarbij die deelnemer zijn inleg terugkreeg en bepaalde dat er niets tegen Loterijverlies gezegd mocht worden. Tegen deze advocaten wordt aangifte gedaan en een klacht ingediend bij de Orde van Advocaten.

Verder praat de Staatsloterij met de ambitieloze Stichting Staatsloterijschadeclaim om tot een ‘schikking’ te komen. Deze stichting wordt nota bene door de Staatsloterij betaald en  een van de betrokken bestuursleden is zelfs afkomstig van een advocatenkantoor dat eerder tegen Loterijverlies procedeerde. 

De Staatsloterij probeert nu snel een goedkope deal te sluiten met die stichting, voordat de nieuw ingestelde bodemzaak tegen de Staatsloterij tot een uitspraak komt. Van Doorne is inmiddels op een slinkse wijze tijd aan het rekken in deze procedure door verweren in te stellen bijvoorbeeld dat Loterijverlies.nl B.V. niet mag procederen omdat Van den Emster, waarvan zij weet dat die niet zuiver op de graat is, de Stichting Loterijverlies.nl bestuurt. Een kansloze exercitie omdat Loterijverlies.nl B.V. gewoon gemachtigd is om te procederen.

Naam beschadigen
Het meest schandelijke van alles is dat Liesker, Bos en Van den Emster over lijken gaan en welbewust Loterijverlies en de naam van Ferdy Roet ernstig proberen te beschadigen met als enig doel daar grovelijk financieel voordeel uit te halen. Volgens Ferdy Roet, oprichter van Loterijverlies, zijn deze personen erger dan de gemiddelde bankovervaller en moeten harder gestraft worden omdat ze veel meer kapot maken dan de gemiddelde clan. Opmerkelijk genoeg noemt Bos zichzelf in het NRC van vorige week een 'revolverheld' en stelt “te worden betaald om Ferdy Roet weg te krijgen en te houden”.

Meerkoppig monster

Inmiddels is duidelijk dat er een meerkoppig monster is opgestaan tegen Loterijverlies. Dit meerkoppig monster heeft als enige doelstelling om over de rug van de deelnemers van Loterijverlies en degenen die deze zaak financieren, grovelijk financieel gewin te behalen. Daarbij wordt geen middel geschuwd. Het is nu wachten op het moment dat het Openbaar Ministerie ofwel de rechterlijke macht hard ingrijpt.

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus