Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Belastinginspecteur Ostendorf blijkt grove misleider

Belastinginspecteur Ostendorf blijkt grove misleider 
 
20 februari 2018 - De belastinginspecteur Patrick Ostendorf die Loterijverlies een navorderingsaanslag van 4,19 miljoen euro oplegde blijkt niet alleen niet te begrijpen hoe hij zijn werk moet doen, maar blijkt ook nog eens de belastingbetaler te misleiden.
 
Direct nadat Ostendorf vorige week donderdag zonder enig overleg de oprichter van Loterijverlies een navorderingsaanslag oplegde heeft Roet gebeld en gemaild met Ostendorf. Ostendorf zei tegen Roet dat hij niks hoefde te doen voor afspraak van gister en dat kon afwachten. In tegenstelling tot wat Ostendorf beweerde werd er echter beslag gelegd bij Roet.
 
Roet had al van een voor hem werkend adviseur begrepen dat Ostendorf een 'lastige man' is. Daarom had Roet afgelopen vrijdag de fiscus al gedagvaard.
 
Ondertussen weten Ostendorf, M. de Haan en J. Teeuwissen allen werkzaam bij de belastingdienst aan de Kingsfordweg 1 te Amsterdam dat de belastingaanslag pertinent onjuist is, omdat het gerechtshof dat al heeft bepaald over deze periode. Een voormalig werknemer van Loterijverlies vorderde namelijk een bonusregeling op, maar het gerechtshof te Amsterdam heeft bepaald dat de claim geen waarde heeft tussen moment arrest gerechtshof 2013 en het gewonnen arrest bij de Hoge Raad in 2015. Desondanks gaan Teeuwissen, Ostendorf, De Haan en Teeuwissen door met hun acties. Puur machtsmisbruik.
Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus