Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Bart Mos valt door de mand bij gerechtshof Amsterdam

Bart Mos valt door de mand bij gerechtshof Amsterdam

 

Peter Port 20 juni 2018 - Bart Mos is afgelopen vrijdag ontmaskerd bij het gerechtshof te Amsterdam. Mos heeft namelijk geschreven dat er ‘boze deelnemers’ van Loterijverlies waren op 27 februari 2016, dat terwijl die er aantoonbaar niet waren. De ‘boze deelnemers’ waren namelijk Hans van Maanen, advocaat en curator te Breda en zijn zakenrelatie Liesker Procesfinanciering. Van Maanen, een van de stromannen van Liesker, heeft ook in 3 telefoongesprekken ontkend de initiator te zijn van de actie en zegt dat uit de koker van de gewiekste Liesker komt.

 

Aldus schreef Bart Mos over boze deelnemers en een rechtszaak waarbij deelnemers zich zouden kunnen aanmelden om één van de grootste adverteerders in de kaart te spelen. Uit nieuwe stukken in handen van Loterijverlies blijkt ook dat Staatsloterij en het Ministerie van Financiën telkenmale berichten afstemmen met de Staatsloterij. Het bedrijf QA communicatie van Jan Driessen blijkt ook in deze afstemming een belangrijke rol te spelen.

 

Mos verzwijgt zaken in publicaties

Mos laat doelbewust in zijn berichtgeving dat Liesker achterweg dat niet alleen hij maar ook rechter Van den Emster, Liesker en de stromannen ontmaskerd zijn. Van den Emster, de rechter die door de incompetente rechtbank Noord-Holland werd aangesteld om transacties van een partij te onderzoeken die niet eens procespartij was, blijkt namelijk te werken op het kantoor van de partij en al jarenlang zaken daarmee te doen. Eerst ontkenden Liesker en Van den Emster dat zij er iets mee te maken zouden hebben, maar na overlegging van dezelfde ip-adressen van Liesker en Van den Emster als ‘deskundige’ bij Loterijverlies konden zij niet meer anders. Chris en Sara Liesker ontkenden zelfs eerder Ferdy Roet te kennen. Dit is tekenend voor het feit dat zij maar al te goed weten dat wat zij doen niet door de beugel kan.

 

Mos verbloemde zijn ontmaskering afgelopen vrijdag nog door op zijn Twitter te stellen dat Roet een aantal artikelen citeerde, dat terwijl Mos met die artikelen ontmaskerd werd. Op de site van Loterijverlies onder nieuws kunt u bij nieuwsberichten de betreffende pleitnota downloaden.

Meer en meer staat vast dat Bart Mos in feite geen journalist is en zich niet nader mag beroepen op de vrijheden die een journalist heeft. Mos maakt daar immers aantoonbaar misbruik van aldus Loterijverlies. Met een bereik van meer dan een miljoen lezers maakt de Telegraaf aldus doelbewust mensen kapot en tracht de bedrogen deelnemers van Loterijverlies kalt te stellen.

 

Bovendien is Mos zo ziekmakend in zijn gedrag, alsmede overigens de Telegraaf, dat zij op rechtszaken verslag komen doen die mede door hun zelf geïnitieerd zijn. Zo kwam Saskia Belleman verslag doen op een door Telegraaf aangespannen kort geding tegen Loterijverlies en komt de Telegraaf/ Bart Mos verslag doen van een rechtszaak waar zij in feite tevens debet aan is. Aldus gebruikt de Telegraaf hun medium als wapen om hun tegenstanders, en die van een van de grootste adverteerders die jarenlang het volk heeft bedrogen, te schofferen.

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus