Loterijverlies.nl B.V. Loterijverlies.nl B.V.

Bart Mos maakt bewust mensen kapot

We schreven al vaker over 'journalist' Bart Mos van het noodlijdende Telegraaf concern waarvan de oplage al jaren daalt. Deze Mos voert een hetze ten faveure van de Staatsloterij, zodat die de glasharde claim van de deelnemers van Loterijverlies kan afkopen.  De woordvoerder van de Staatsloterij bedankte Mos in een voor hem persoonlijk gesigneerd boek.

Mos bedient zich van allerlei mannetjes die leugenachtige verhalen ophangen zodat hij op basis van deze verhalen weer een valselijk artikel kan publiceren, dat zogenaamd steun kan vinden in de 'feiten'. Met deze valselijk verhalen heeft Bart Mos dan weer munitie in handen om beoogde slachtoffers als Ferdy Roet doelbewust de afgrond in te schrijven.

Advocaat Hendrik Jan Bos is één van die mannetjes waarvan Mos zich bedient, en Bos en zal zich trouwens moeten verantwoorden voor de Raad van Discipline. Bos heeft bijvoorbeeld gefaket dat er doodsbedreigingen aan zijn adres zijn gedaan en Mos schrijft dat dan gewoon op. Terwijl 1 getuige, die nota bene werkt bij de rechtbank, van alles heeft gehoord, maar zeker geen doodsbedreiging. Vervolgens neemt een rechter, die dit allemaal weet, Mos in bescherming en stelt daarbij dat uit de verklaring van Bos een doodsbedreiging zou blijken aan het adres van Bos en dat Mos daarom dit zou mogen opschrijven. Op deze wijze geeft ook de bijna gepensioneerde rechter W. F. Korthals Altes van de rechtbank Amsterdam aan Mos en de Telegraaf een vrijbrief om op een doortrapte wijze mensen en families kapot te schrijven. Bart Mos noemt een dergelijke uitspraak de overwinning van het vrije woord.

Mos is zo ziekmakend in zijn gedrag, dat hij op Twitter stelt dat bijvoorbeeld een slachtoffer van hem; zijn medicijnen zou moeten innemen, een watje is en allerlei van dergelijke uitingen. Verder weigert hij welke aandacht dan ook te besteden aan de doortrapte actie van Liesker Procesfinanciering en Van den Emster tegenover Loterijverlies.

 

Aanmelden
  • Like Loterijverlies.nl B.V. op Facebook
  • Volg Loterijverlies.nl B.V. op Google Plus