Loterijverlies Loterijverlies

AANMELDEN

Velden met een * zijn verplicht

Uw gegevens

Loterij gegevens

Met hoeveel loten speelde u per maand mee? Vul het aantal loten in waarmee u gemiddeld genomen mee meespeelde in de periode dat u meespeelde. Als u met meerdere loten variërend per jaar heeft gespeeld neem dan het gemiddelde van het aantal loten. Heeft u een straatje van 1/5e loten? Dan dient u dit aan te geven als 2 loten.
Wanneer u niet automatisch meespeelde maar via losse verkoop, kunt u ook aangeven met hoeveel lot(en) u per maand gemiddeld meespeelde.
De kosten worden gerelateerd aan het aantal gemiddelde loten waarmee u heeft meegespeeld. Kosten zijn 35 euro bij deelname met één lot. Wanneer met 2 loten is meegespeeld bedragen de kosten 12,50 euro per lot extra.
Van het bedrag dat aan u wordt uitgekeerd, wordt 20% in mindering gebracht.

Aanmelden

Inschrijven voor deze procedure kost € 35,00
Bij het registeren van een gebruikersaccount van deze website gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden betreffende de actie tegen de Staatsloterij. Verder wordt daarbij door u verklaard de algemene voorwaarden gelezen en begrepen te hebben en onvoorwaardelijk akkoord te gaan met deze voorwaarden. Daarnaast machtigt u de Stichting Loterijverlies.nl/Loterijverlies.nl B.V. om voor en namens u de opdracht in behandeling te nemen en in recht op te treden. 

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hier mee akkoord.

De gratis Acrobat Reader van Adobe is vereist voor het bekijken van dit document. Neem contact op met de beheerder als u hulp nodig heeft.

Aanmelden
  • Like Loterijverlies op Facebook
  • Volg Loterijverlies op Google Plus